Oude blogposts

Ik heb in september 2019 mijn website opnieuw gebouwd. De oude site was in HTML, PHP en MySQL geschreven en kostte aardig wat onderhoudswerk. Tijd voor vernieuwing. De nieuwe site gebruikt het Academic theme en Hugo, en Hugo Academic werkt geweldig. Ik heb alle inhoud van de oude naar de nieuwe site overgezet, met uitzondering van mijn oude blog posts. Dit is enerzijds zo omdat de oude blog posts gehost werden via Wordpress, wat onderhoudsvriendelijk is. Anderzijds zou verhuizen van de posts het webadres verandern. Sommige van mijn blog posts zijn geciteerd (eentje zelfs in een stripboek!) en bij verhuizing zou de citatie stuk gaan.

Nieuwe blog posts verschijnen op deze site, alles van voor september 2019 staat hier.

Avatar
Casper Albers
Statisticus • Onderzoeker • Columnist
Hoogleraar Toegepaste Statistiek en Datavisualisatie

Mijn onderzoeksinteresses omvatten alle vormen van toegepaste statistiek, met bijzondere nadruk op het modelleren, communiceren en visualiseren van psychologische longitudinale data matter.

comments powered by Disqus